Oldalak

2012. november 11., vasárnap

WAMP Vintage – A vasárnapi életforma



Mostantól kezdve Karácsonyig minden vasárnap WAMP a Millenárison! Ma szerencsére nekünk is sikerült eljutni a kis vintage vásárra! Remek hangulat, elképesztően divatos és egyedi holmik, régi időket idéző fantasztikus tárgyak és minőségi gasztronómia: krémes fagylaltok, ropogós bonbonok, csokoládés brownie-k és rikító macaronok! Rengeteg lehetőség Karácsonyra! Szerintem a képek mindent elmondanak!




A Bonbonier bonbonjai tényleg fergetegesek! Különleges ízek, roppanós burok, extra formák, belga csokoládéból! Balzsamecetes, Bailey-es, vaníliás, chilis, ír-kávés, pezsgős, rumos-mogyorós...na meg a trüffelek! Csokoládé dobozaik tényleg a dizájn kategóriába illenek!


Szántó Tibor neve már egybeforrt a minőségi csokoládéval! Mindenki megtalálja kedvenc ízvilágát szuper csomagolásban!


A mostani WAMP-on két "macaronos"-t is kötelező volt megkóstolni! Az egyik a már jól ismert szentendrei Party Macaron, tökéletes állagú alkotásaival...


illetve a ChocoDeli szintén elképesztő macaronjaival. Nekem mind a kettőnél volt kedvencem! Szerintem érdemes belekóstolni mindkettőjükébe!


A ChocoDeli tartelette-kel és mousse-okkal is érkezett!


Az egészségesebb életmód hívei is megtalálhatják kedvencüket préselt-szárított gyümölcspép formájában!



A is résztvett a legkiválóbb csokoládéból készült brownie-jaival, amelyek annyira csokisak, hogy valahol átmenet a csokoládé és a süti közt. Sima, narancsos, meggyes, chilis, mogyorós...



NaART "lomjai"...


a hely igazán gyerekbarát: csokoládé, fagylalt (Fragola), sütemény...kint az egyik legszuperebb játszótér...


És most jön a kedvencem! Ez a legújabb szerzeményem a Vintage bazaar-tól! Már olyan régóta vágytam egy fehér székre!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése